Zdravniški pregled po standardih PADI ni obvezen – tečajnik izpolni Izjavo o zdravstvenem stanju in odgovornosti). Zdravniški pregled pred pričetkom praktičnega dela je obvezen, v kolikor tečajnik ima ali je prebolel katero izmed bolezni oz. poškodb, ki so naštete v izjavi (npr. bolezni srca in ožilja, epilepsija, poškodbe pljuč in ušes, sladkorna bolezen in podobno).

Kandidat se s prijavo na potapljaški tečaj obvezuje, da bo upošteval navodila inštruktorja potapljanja in Pogoje opravljanja tečaja.

 

Tečaj je možno plačati z gotovino ali pa na naš transakcijski račun. V kolikor želite potapljaški tečaj komu podariti, lahko na podlagi poslanih podatkov in prejetega plačila izdelamo in pošljemo darilni bon, ki ga lahko prejemnik izkoristi do konca tekočega koledarskega leta oz. po dogovoru. Cena darilnega bona za potapljaški tečaj DISCOVER SCUBA DIVER velja na dan izdaje.

Opis

Spoznavni potop je namenjen vsem, ki želite spoznati občutek lebdenja in neomejene svobode gibanja v svetu tišine in še nimate nobenega potapljaškega predznanja. Tečaj vključuje kratko predavanje o teoriji potapljanja, nekaj praktičnih vaj ter voden potop z inštruktorjem, na celjskem bazenu Golovec ali na slovenski obali. Discovery potop toplo priporočamo tudi vsem tistim, ki imate kakršne koli zadržke in pomisleke pred opravljanjem OWD potapljaškega tečaja.

OSNOVNI PODATKI:

  • trajanje programa: skupaj približno 4 ure
  • termini: po dogovoru
  • lokacija: po dogovoru( bazen Golovec v Celju ali slovenska obala)
  • ugodnost za udeležence: 5% popusta na začetni potapljaški tečaj*
  • pogoji za udeležbo: starost 10 let

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na

040899995 ali

miha@svetpotapljanj.si