Potek tečaja:

– Teorija, ki posreduje osnovna načela in informacije, ki jih vsak potapljač potrebuje za varno in uspešno potapljanje. Razdeljena je na 5 poglavij. Vsako poglavje se konča s preverjanjem znanja, s čimer se prepričamo, da ste osvojili vse potrebno znanje. Teoretični del se konča s pisnim izpitom, še pred tem pa boste pisali teste, ki so nekakšna generalka za pisni izpit.

– Vaje, ki jih delamo v plitvi vodi, npr v bazenu ali morju tik ob obali. Naučimo se osnovnih potapljaških veščin. Vaje so, podobno kot teorija, razdeljeni na 5 sklopov in sovpadajo s poglavji iz teoretičnega dela. Vsaka vaja, ki se jo učimo v nizki vodi ima svoj pomen in tudi realen ter praktičen namen. Vaje ponavljamo toliko časa, dokler jih popolnoma ne osvojite.

– 4 Izpitne potope v globoki vodi (vsaj 5 metrov in najmanj 20 minut ali porabljenih 1400 l zraka). Med potopi v globoki vodi pokažete znanje, ki ste ga osvojili na predavanjih in na vajah v nizki vodi.

Tečaj je možno plačati z gotovino ali pa na naš transakcijski račun. V kolikor želite potapljaški tečaj komu podariti, lahko na podlagi poslanih podatkov in prejetega plačila izdelamo in pošljemo darilni bon, ki ga lahko prejemnik izkoristi do konca tekočega koledarskega leta oz. po dogovoru. Cena darilnega bona za potapljaški tečaj OPEN WATER DIVER velja na dan izdaje.

Opis

Se želite potapljati?

Potem je čas, da opravite začetni potapljaški tečaj PADI Open Water Diver, najbolj popularen program te vrste na svetu! To je vaša priložnost, da z nami doživite nove pustolovščine in spoznate nove prijatelje.  Začetni potapljaški tečaj je namenjen vsem, ki si želite rekreativno ukvarjati s potapljaškim športom. Na tečaju boste osvojili potapljaške osnove, ki so obvezne za varne in zabavne potapljaške avanture. Po uspešno zaključenem tečaju boste prejeli PADI izkaznico (certifikat), ki vam omogoča legalno potapljanje brez inštruktorja, izposojo opreme v potapljaških centrih, polnjenje jeklenk in nadaljna šolanja po vsem svetu.

Pogoj za udeležbo na potapljaškem tečaju je osnovno znanje plavanja (kandidat za potapljača mora brez težav preplavati razdaljo 200 metrov brez ustavljanja) in osnovna potapljaška oprema (maska, plavuti, dihalka). Prav tako mora kandidat dopolniti 10let starosti.

  • trajanje programa: skupaj približno 4 ure
  • termini: po dogovoru
  • lokacija: po dogovoru( bazen Golovac v Celju ali slovenska obala)
  • ugodnost za udeležence: 5% popusta na začetni potapljaški tečaj*
  • pogoji za udeležbo: starost 10 let

Podrobnosti

Kategorija: Tečaj potapljanja

Za podrobnejše informacije in cene tečajev kontaktirajte:

Miha Kovačič

OPEN WATER SCUBA Instructor

PADI no.: 313059

Mail: miha@svetpotapljanj.si

tel.št. 040 899 995

D