Predvidene učne teoretične ure: 10 ur (vključuje samostojen študij in predavanja v učilnici)

Predvidene praktične ure v vodi: najmanj 5 ur

Tečajnik mora imeti lastno potapljaško opremo.

Po dogovoru tečaj izvedemo tudi izven določenega termina za skupino najmanj štirih tečajnikov

Tečaj je možno plačati z gotovino ali pa na naš transakcijski račun. V kolikor želite potapljaški tečaj komu podariti, lahko na podlagi poslanih podatkov in prejetega plačila izdelamo in pošljemo darilni bon, ki ga lahko prejemnik izkoristi do konca tekočega koledarskega leta oz. po dogovoru. Cena darilnega bona za potapljaški tečaj RESCUE DIVER velja na dan izdaje.

RD6 RD4 RD3

Opis

Nadgradite svoja znanja varnega potapljanja, se naučite samoreševanja, pomoči sopotapljaču in reševanja izpod vode in na površini. Tečaj specializacije dajanja pomoči in reševanja je namenjen naprednim potapljačem, ki želijo povečati svojo varnost in varnost svojih sopotapljačev pri aktivnostih potapljanja.

Izkaznica SCUBA RESCUE DIVER je pogoj za izkušenega potapljača in za pristop k profesionalnim tečajem PADI. Ta tečaj je specializacija za vse neprofesionalne potapljače, ki pa je potreben, da lahko prestopite v profesionalne vode. Kljub temu, da je potrebno postaviti v ospredje praktični vidik, so teoretična znanja temeljna za dobro kvaliteto v didaktičnem smislu.

Priporočamo ga tistim, ki želijo nadgraditi svoje znanje, napredovati, ter začeti z vodenjem ostalih potapljačev pod vodo.

Na tem tečaju se boste naučili veščin pomoči sopotapljaču (osnove podvodnega iskanja, tehnike vlečenja utrujenega potapljača, obvladovanje paničnega potapljača, pomoč iz obale ali čolna). Naučili se boste nuditi umetno dihanje na površini, nudenja prve pomoči ponesrečenemu potapljaču na kopnem, samoreševanje in stres, organizacija reševanja, problemi pod vodo, postopki v primeru pogrešanega potapljača, scenarij potapljaške nesreče, umetno dihanje v vodi, dvig nezavestnega potapljača, itd.

Zahteve

Izkaznica AOWD

Izkaznica FIRST AID

PADI Advanced Open Water Diver

Za podrobnejše informacije in cene tečajev kontaktirajte:

Miha Kovačič

OPEN WATER SCUBA Instructor

PADI no.: 313059

Mail: miha@svetpotapljanj.si

tel.št. 040 899 995